KATEGORIE

DETAIL KNIHY

ZVĚŘINA - JAK NA TO

ZVĚŘINA - JAK NA TO

Autor: Mangold Matthias F.
Nakladatel: Vašut Praha
EAN: 9788075412553
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2022
Stav: Skladem
Běžná cena: 199 Kč
AKČNÍ CENA: 190 Kč
Anotace

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.