KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Přibylová Růžena |
Nakladatel: | Fortuna Print |
EAN: | 9788075461360 |
Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
Rok vydání: | 2017 |
Stav: | Není skladem |
CENA: | 149 Kč |
Co se peklo a jedlo před Vánoci, co na Štědrý den, Boží hod a co na Štěpána? V dnešní uspěchané době se rádi na chvíli zastavíme a ohlédneme zpět do historie, dokonce i v kuchyni. S údivem pak zjišťujeme, že tradice smaženého kapra a bramborového salátu je poměrně mladá. Na Štědrý den se dřív jedli šneci, kapr načerno či namodro. Na venkově byl zas tradiční kuba, novější je také tradice vinné klobásy. V naší kuchařce najdete recepty nejen na tradiční pokrmy, ale pozveme vás i na malou ochutnávku do ciziny. A nezapomněli jsme ani na moderní recepty a na bezlepkové cukroví
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.