KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Gahm Bernhard |
Nakladatel: | Grada Publishing |
EAN: | 9788024742663 |
Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
Rok vydání: | 2012 |
Stav: | Skladem |
CENA: | 249 Kč |
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.