KATEGORIE

DETAIL KNIHY

UZENÍ, NAKLÁDÁNÍ A KONZERVOVÁNÍ MASA

UZENÍ, NAKLÁDÁNÍ A KONZERVOVÁNÍ MASA

Autor: Gahm Bernhard
Nakladatel: Grada Publishing
EAN: 9788024742663
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2012
Stav: Skladem
CENA: 249 Kč
Anotace

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.