KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Binder Egon |
Nakladatel: | Grada Publishing |
EAN: | 9788024737843 |
Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
Rok vydání: | 2011 |
Stav: | Není skladem |
CENA: | 199 Kč |
Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znamenité recepty na přípravu ryb . Uzení je umění, které si může osvojit každý z nás. Dobře se pobavíte a ještě si pochutnáte.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.