KATEGORIE

DETAIL KNIHY

TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO

TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO

Autor: Michlovský Miloš
Nakladatel: Vinselekt Michlovský
EAN: 9788090531970
Žánr: Vinařství a zemědělství
Rok vydání: 2016
Stav: Není skladem
CENA: 599 Kč
Anotace

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 Technologie šampaňského je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.