KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Sedláčková Hana |
Nakladatel: | Fortuna Praha |
EAN: | 9788071689522 |
Žánr: | Učebnice pro SŠ a VŠ |
Rok vydání: | 2006 |
Stav: | Není skladem |
CENA: | 190 Kč |
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.