KATEGORIE

DETAIL KNIHY

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1.UČEBNICE

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1.UČEBNICE

Autor: Sedláčková H.,Otoupal P.
Nakladatel: Fortuna Praha
EAN: 9788071689126
Žánr: Učebnice pro SŠ a VŠ
Rok vydání: 2004
Stav: Není skladem
CENA: 190 Kč
Anotace

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.