KATEGORIE

DETAIL KNIHY

TECHNOLOGIE KUCHAŘSKÝCH PRACÍ PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

TECHNOLOGIE KUCHAŘSKÝCH PRACÍ PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Šebek Luboš
Nakladatel: Septima Praha
EAN: 9788072162840
Žánr: Učebnice pro SŠ a VŠ
Rok vydání: 2000
Stav: Není skladem
CENA: 229 Kč
Anotace

Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří ročníků oboru. Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky k hlavním pokrmům, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, saláty, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně, polotovary. Učebnici ilustrovala Renáta Pilzová.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.