KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Wright Jeni, Treuille Eric |
Nakladatel: | Ikar |
EAN: | 9788024925943 |
Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
Rok vydání: | 2014 |
Stav: | Není skladem |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 475 Kč |
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.