KATEGORIE

DETAIL KNIHY

ŠKOLA KUCHAŘSKÝCH TECHNIK

ŠKOLA KUCHAŘSKÝCH TECHNIK

Autor: Wright Jeni, Treuille Eric
Nakladatel: Ikar
EAN: 9788024925943
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2014
Stav: Není skladem
Běžná cena: 499 Kč
AKČNÍ CENA: 475 Kč
Anotace

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.