KATEGORIE

DETAIL KNIHY

SÍLA PŘÍRODNÍ FERMENTACE

SÍLA PŘÍRODNÍ FERMENTACE

Autor: Gill Hasson
Nakladatel: Grada Publishing
EAN: 9788024752143
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2015
Stav: Není skladem
Běžná cena: 297 Kč
AKČNÍ CENA: 283 Kč
Anotace

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.