KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Gill Hasson |
Nakladatel: | Grada Publishing |
EAN: | 9788024752143 |
Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
Rok vydání: | 2015 |
Stav: | Není skladem |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 283 Kč |
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.