KATEGORIE
DETAIL KNIHY
| Autor: | Vogt Jacqueline, Swoboda Ingo |
| Nakladatel: | Vašut Praha |
| EAN: | 9788072369959 |
| Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
| Rok vydání: | 2017 |
| Stav: | Není skladem |
| Běžná cena: | |
| AKČNÍ CENA: | 237 Kč |
Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

