KATEGORIE

DETAIL KNIHY

PUTOVÁNÍ S VAŘEČKOU PO ČECHÁCH, MORAVĚ A SLEZSKU

PUTOVÁNÍ S VAŘEČKOU PO ČECHÁCH, MORAVĚ A SLEZSKU

Autor: Vašák Jaroslav
Nakladatel: Nakladatelství Stopa
EAN: 9788088063001
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2014
Stav: Není skladem
CENA: 199 Kč
Anotace

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.