KATEGORIE

DETAIL KNIHY

PRŮVODCE SVĚTEM FERMENTACE PODLE FARMAHOUSE CULTURE

PRŮVODCE SVĚTEM FERMENTACE PODLE FARMAHOUSE CULTURE

Autor: Lukas K., Peterson S.
Nakladatel: ANAG
EAN: 9788075543325
Žánr: Diety, zdravá výživa
Rok vydání: 2021
Stav: Skladem
Běžná cena: 549 Kč
AKČNÍ CENA: 522 Kč
Anotace

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity.

Seznamte se s tisíciletou historií fermentace

Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání.

Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista

Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista – spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.