KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Vlková Jana |
Nakladatel: | Vlková Jana |
EAN: | 9788090705517 |
Žánr: | Diety, zdravá výživa |
Rok vydání: | 2019 |
Stav: | Není skladem |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 238 Kč |
Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni. Představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie. Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství, básně, písně, historky… prostě vše o pampelišce. Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až o tři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve. Foodstyling, Milena Volfová Ilustrace, Pavla Dvorská Fotografie, Alesandra Chytra Dekorstyling, Denisa Bartošová
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.