KATEGORIE

DETAIL KNIHY

NOVÝ ENCYKLOPEDICKÝ SLOVNÍK GASTRONOMIE A-K

NOVÝ ENCYKLOPEDICKÝ SLOVNÍK GASTRONOMIE A-K

Autor: Černý Jiří
Nakladatel: Ratio Úvaly
EAN: 9788086351100
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: Neuvedeno
Stav: Není skladem
CENA: 250 Kč
Anotace

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.