KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Černý Jiří |
Nakladatel: | Ratio Úvaly |
EAN: | 9788086351100 |
Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
Rok vydání: | Neuvedeno |
Stav: | Není skladem |
CENA: | 250 Kč |
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.