KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Stupka Petr |
Nakladatel: | MCU |
EAN: | 9788073390143 |
Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
Rok vydání: | 2014 |
Stav: | Není skladem |
CENA: | 199 Kč |
Třetí kniha kulináře Petra Stupky nabízí jednoduchý souhrn cenných zdrojů z rostlinné i živočišné říše. Kniha je zaměřena k niterné podstaně samotného jídla a dává na vybranou z více než 200 rozličných návodů a receptů. Nabízí tak jedinečné varianty originálních receptů z obilovin, zeleniny, klíčků a výhonků, luštěnin, ale i kuřecího masa, ryb a darů moře. Kuchař a kulinářský specialista známý z televizní obrazovky, stránek časopisů i rozhlasového vysílání, je zastáncem rozumného zdravého vaření, které vychází z tradic, přirozených zdrojů, a ctí sezónní zaměření pokrmů. ... ať se nám to líbí nebo ne, jsme tvořeni z toho, co sníme a vypijeme. Složení našeho jídla přímo, den co den, ovlivňuje zdraví i naši psychiku... ... jezte pravidelně, menší porce a hlavně komponujte pestrý jidelníček sobě i druhým. To je jednoduchá cesta, jak být zdravý i vitální...Kuchařské čarování obohatí váš všední i sváteční stůl tvořivostí a radostí.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.