KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Berriedale-Johnson Michelle |
Nakladatel: | Brána |
EAN: | 9788075840776 |
Žánr: | Diety, zdravá výživa |
Rok vydání: | 2018 |
Stav: | Není skladem |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 285 Kč |
Mléko, pšenice a lepek jsou nejběžnějšími ingrediencemi, které se v současné době používají v potravinářském průmyslu, a proto je velmi obtížné koupit si hotové jídlo, které neobsahuje alespoň jednu z nich. Pokud jste na ně alergičtí a musíte dodržovat přísnou dietu, potřebujete vědět, kde můžete na tyto alergeny narazit a čím je nahradit. Kuchařka pro alergiky na lepek, pšeničnou mouku a laktózu obsahuje 200 zajímavých receptů od polévek, předkrmů, lehkých obědů (těstoviny, pizzy, vaječná jídla), pokrmů z masa a ryb až po saláty, vegetariánská jídla a dezerty. Autorka je expertka na potravinové alergie a intolerance.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.