KATEGORIE

DETAIL KNIHY

JAPONSKÁ KUCHYNĚ

JAPONSKÁ KUCHYNĚ

Autor: Anderson Tim
Nakladatel: Esence
EAN: 9788076174481
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2019
Stav: Skladem
Běžná cena: 499 Kč
AKČNÍ CENA: 475 Kč
Anotace

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.