KATEGORIE

DETAIL KNIHY

FERMENTACE - RECEPTY NA DOMÁCÍ KVAŠENÍ

FERMENTACE - RECEPTY NA DOMÁCÍ KVAŠENÍ

Autor: Quirini, Cosima Bellersen
Nakladatel: Grada Publishing
EAN: 9788024756349
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2015
Stav: Není skladem
CENA: 149 Kč
Anotace

Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.