KATEGORIE

DETAIL KNIHY

EVOLUCE ČESKÉHO JÍDLA

EVOLUCE ČESKÉHO JÍDLA

Autor: Szabo Christian
Nakladatel: Argo
EAN: 9788025744437
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2024
Stav: Skladem
Běžná cena: 378 Kč
AKČNÍ CENA: 360 Kč
Anotace

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.