KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Bothe Carsten |
Nakladatel: | Vašut Praha |
EAN: | 9788075412393 |
Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
Rok vydání: | 2021 |
Stav: | Skladem |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 237 Kč |
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.