KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Stupka Petr, Eliášek Jan |
Nakladatel: | MCU |
EAN: | 9788073391188 |
Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
Rok vydání: | 2014 |
Stav: | Není skladem |
CENA: | 129 Kč |
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.