KATEGORIE

DETAIL KNIHY

ČESKÁ KUCHYNĚ TO NEJ...

ČESKÁ KUCHYNĚ TO NEJ...

Autor: Stupka Petr, Eliášek Jan
Nakladatel: MCU
EAN: 9788073391188
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2014
Stav: Není skladem
CENA: 129 Kč
Anotace

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.