KATEGORIE

DETAIL KNIHY

CELEK - PŘEHODNOCENÍ VĚDY O VÝŽIVĚ

CELEK - PŘEHODNOCENÍ VĚDY O VÝŽIVĚ

Autor: Campbell T.C., Jacobson H.
Nakladatel: Svítání Hradec Králové
EAN: 9788087629025
Žánr: Léčitelství, alternativní léčba
Rok vydání: 2017
Stav: Není skladem
CENA: 599 Kč
Anotace

Kniha CELEK – PŘEHODNOCENÍ VĚDY O VÝŽIVĚ rozvíjí témata Čínské studie, nejobsáhlejší studie o výživě všech dob, která vyvolala mimořádnou odezvu u široké veřejnosti. Vědeckými důkazy boří další mýty o výživě a vysvětluje, proč se výzkum ubírá špatným směrem, proč a kým jsou lidem předkládány zavádějící informace.

 

Ale hlavně přináší východisko, jak se vyznat v informačním chaosu o výživě a jakou stravu konzumovat, aby člověk ovlivnil svůj zdravotní stav nejméně ze 75 %.

 

Je určena jak zdravotníkům, tak laickým zájemcům o opravdu zdravou výživu.

 

KNIHA VÁS DOVEDE K LEPŠÍMU ZDRAVÍ.

ZMĚŇTE SVOU STRAVU A VÝRAZNĚ SNÍŽÍTE RIZIKO RAKOVINY, ONEMOCNĚNÍ SRDCE, CUKROVKY A OBEZITY.

 

Každé sousto obsahuje tisíce chemických látek, z nichž každá má potenciál sehrát důležitou úlohu v podpoře nebo ničení našeho zdraví. Mezi nimi existuje téměř nekonečný počet možných interakcí – každá může přinést jiné biologické důsledky. Přesto je „zlatým standardem“ nutričního výzkumu stále studium jedné látky v daném čase a prostoru. To však neposkytuje žádné informace o vlivu stravy na naše tělo jako celek.

 

V knize Celek přední americký vědec v oblasti výživy T. Colin Campbell s odvahou a přesvědčivě vysvětluje, jak sebestředný redukcionistický model prolínající medicínou, médii, farmaceutickými firmami i filantropickými skupinami brání veřejnosti v přístupu k pravdě o výživě, která by všem mohla přinést optimální zdraví.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.