KATEGORIE
DETAIL KNIHY
Autor: | Wagner Radek |
Nakladatel: | Nakladatelství Olomouc |
EAN: | 9788071822165 |
Žánr: | Kuchařky, gastronomie |
Rok vydání: | 2011 |
Stav: | Není skladem |
CENA: | 125 Kč |
Kniha doplňující současnou mezeru v populárně odborné oblasti technické literatury, zaměřená na výrobu ušlechtilého destilátu z jablek - calvadosu. Vzhledem k našim současným možnostem vychází autor z velmi levné základní suroviny, které se v klimatických podmínkách ČR velmi daří a většinou se nestačí ani plně zužitkovat. Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jablek, moštování jablečné šťávy, kvašení, vlastního pálení, úpravy macerátu, ředění, filtrování, zrání až po degustaci amatérsky zpracovaného calvadosu, obdivovaného, báječného, nazlátlého koňaku, plného aroma jablek.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.