KATEGORIE

DETAIL KNIHY

CALVADOS PO LOPATĚ-NÁVOD NA VÝROBU JABLEČNÉHO DESTILÁTU

CALVADOS PO LOPATĚ-NÁVOD NA VÝROBU JABLEČNÉHO DESTILÁTU

Autor: Wagner Radek
Nakladatel: Nakladatelství Olomouc
EAN: 9788071822165
Žánr: Kuchařky, gastronomie
Rok vydání: 2011
Stav: Není skladem
CENA: 125 Kč
Anotace

Kniha doplňující současnou mezeru v populárně odborné oblasti technické literatury, zaměřená na výrobu ušlechtilého destilátu z jablek - calvadosu. Vzhledem k našim současným možnostem vychází autor z velmi levné základní suroviny, které se v klimatických podmínkách ČR velmi daří a většinou se nestačí ani plně zužitkovat. Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jablek, moštování jablečné šťávy, kvašení, vlastního pálení, úpravy macerátu, ředění, filtrování, zrání až po degustaci amatérsky zpracovaného calvadosu, obdivovaného, báječného, nazlátlého koňaku, plného aroma jablek.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.